You are currently viewing Årsmøde den 27.-28. august 2021 på Nyborg Strand

Årsmøde den 27.-28. august 2021 på Nyborg Strand

HUSK CORONAPAS!

ENDELIG kan vi mødes igen, udveksle viden og erfaring – og- ikke mindst, møde gamle og nye venner.

Vi arbejder på et spændende program, som sædvanlig med nyt fra forskningsverdenen og inspiration til klinikeren, foruden rig adgang til at dele viden i plenum diskussioner og på monofaglige møder under langt frokost møde.

Årets hovedemne er rygsmerte.

Det bliver på Nyborg Strand denne gang, fordi der ikke var plads i Horsens, men der findes, foruden udsigt over havet og let adgang til opfriskende dyp, også et vældigt hyggeligt auditorium i vores eget hjørne af hotellet og samme lette adgang til stationen (10 minutter på gåben).

En del af jer har vouchers fra det aflyste møde i 2020, og vi håber, at I snarest tager kontakt, så vi kan sikre jer plads. I øvrigt overlader vi nu reservation af overnatning til den enkelte, da dette under corona resulterede i et underskud for foreningen, som ikke har den fornødne kapitalreserve til at klare flere tilfælde af samme karakter.

Se programmet for de to dage i nedenstående fil. Vi håber, at I får lyst til og mulighed for at deltage. Tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingsblanketten og sende den til book@danishpainsociety.org. Hvis man ikke kan deltage i hele årsmødet, er der også mulighed for at deltage fredag eller lørdag. Priser for deltagelse for medlemmer og ikke-medlemmer fremgår af tilmeldingsblanketten, som kan hentes nedenfor. Ved tilmelding efter den 23. juni 2021 tillægges et gebyr på 200 kr. for medlemmer og 300 kr. for ikke-medlemmer.

PS: Alle medlemmer af Dansk Smerteforum har fået tilsendt en e-mail med denne invitation for et par uger siden. Hvis du ikke har modtaget den, kan du tjekke din spam-mappe – måske ligger den der. Ellers skriv til book@danishpainsociety.org.

Skriv et svar