Webinar “Vælg klogt” den 26. april kl. 15.30-17.30

Webinar “Vælg klogt” den 26. april kl. 15.30-17.30

Nu er programmet til Kickoff på nye danske Vælg Klogt-anbefalinger klar. Webinaret er for alle læger, klinikere og interesserede med tilknytning til et lægefagligt selskab, der er interesseret i at undgå unødvendige handlinger i sundhedsvæsenet – til gavn for både patienter og læger.

HØR OM

Professor og læge Wendy Levinson stiller skarpt på, hvordan Choosing Wisely er lykkedes med uddannelsesprogrammer og certificeringer, der mindsker unødvendige behandlinger og undersøgelser i Canada. I får en status på arbejdet under danske himmelstrøg ved Susanne Axelsen og formand for Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet Peter Mandrup Jensen, løfter os op i helikopteren og giver sit bud på, hvad der skal for, at vi sammen kan lykkes med forandringen.

Programmet er vedhæftet. Kontakt Maria Høffer ved spørgsmål; info@vaelgklogt.dk eller 42 48 22 71.

Tilmeld her: https://vaelgklogt.dk/kickoff

Mandag 26.4 kl.15.30-17.30 på Zoom

Skriv et svar